Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Enigmahuis Woensdag middag

Herhalend evenement bekijk alles

21 februari 2024 | 13:30 16:00

Iedereen is welkom in het Enigmahuis

Het Enigmahuis is er voor (toekomstige) mantelzorgers, hun partners en naasten.  Ook voor mensen die zich allenig of eenzaam voelen zijn van harte welkom. In het Enigmahuis wordt u door vrijwilligers warm ontvangen en kunt u op adem komen met een kop koffie of thee. Als mantelzorger kunt u in het Enigmahuis terecht met vragen over de situatie waarin u verkeert. Het Enigmahuis kan tot steun zijn. De vrijwilligers en medewerkers bieden u een luisterend oor. Ze zijn een vraagbaak en bieden u handvatten.
‘Mijn hoofd voelt altijd vol’. ‘Ik voel me alleen…’

Gratis deelname

Uw bezoek aan het Enigmahuis is gratis. U houdt er altijd zelf de regie en doet dingen op eigen initiatief. Als blijkt dat u of uw partner later meer hulp nodig heeft, dan kunnen wij u begeleiden naar passende zorg en ondersteuning.

Informele sfeer

In het Enigmahuis heerst een informele sfeer. Iedereen spreekt elkaar aan met je en jij en de voornaam. Dit past goed bij deze vorm van dienstverlening omdat die gebaseerd is op vertrouwen en vriendschap.

Openingstijden en locaties

Woensdag         Hertenkamp, Wilhelminaplantsoen 2,         13.30 – 16.00 uur Vrijdag              Hertenkamp, Wilhelminaplantsoen 2,         09.30 – 12.00 uur Op de laatste vrijdag van de maand lunchen we na afloop samen. Er zijn plannen voor de openstelling van een derde dagdeel in wijkcentrum de Bonte Veer. Neem hiervoor contact op met Kees Kramer. 06 – 200 971 242

Gegevens

Datum:
21 februari 2024
Tijd:
13:30 – 16:00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.welwonen.nu/welzijn-en-activiteiten/

Organisator

Welzijnswerk Welwonen
Telefoon:
0228-350 500
E-mail:
info@welwonen.nu
Site:
Bekijk de site van Organisator
Wilhelminaplantsoen 2
Enkhuizen, 1601 LS
+ Google Maps
Delen vinden we :)
© Copyright - Voor elkaar in enkhuizen