
Koken Met Streken
Hans Koot is jaren lang kok geweest en heeft over de hele wereld in restaurants gewerkt. Van zuid-Afrika tot Canada en van Australië weer terug naar Nederland. Nu houd hij het dicht bij huis en kookt elke dinsdag in het Huis van de Buurt IJsselzand met streekproducten. Hij doet dit samen met een team van vrijwilligers, Wil, Petra, Dewi, Agnes, Jolanda en Marjan.
Hans gaat elke week langs de boeren in West-Friesland en haalt daar de verse groenten die er nodig zijn. Iedere keer eet u weer iets anders, u weet alleen niet van te voren wat u precies zult krijgen. Dat blijft nog een verrassing. Kom wel op tijd we starten stipt om 18.00 uur.
Als er speciale dieetwensen zijn, geef dit dan door bij uw aanmelding.
Graag een afbericht geven als u toch niet kunt, dan neemt iemand anders graag uw plekje in voor die avond.
Koken met Streken wordt ondersteund door de Welzijnswerkers van Welwonen.
Tot in IJsselzand, eet smakelijk!
tijd: 18.00 uur (inloop vanaf 17.45)
waar: IJsselzand, Anjerstraat 1, Enkhuizen
kosten: € 5,- contant betalen op de avond zelf.
opgeven
bel of stuur whats-app bericht naar: 06-30526181
Een email sturen mag ook: kokenmetstreken@gmail.com
Opgeven is noodzakelijk omdat we maar plek hebben voor 35 personen per avond.
Geef je op voor de vrijdag!